Partiotalo

• Keurusseudun partiolaisten viikoittaiset kokoontumiset pidetään Keuruun Vanhan Pappilan pihapiirissä sijaitsevalla Partiotalolla. Tilat partiolaisten käyttöön on antanut Keuruun evankelisluterilainen seurakunta.
  • Kotikolo koki vuoden 2008 aikana suuren muutoksen. Remontti jo ennestään idyllisessä Partiotalossa antoi uutta puhtia toiminnalle, ja lisäksi itse huolletut tilat innostavat pitämään huolta yhteisestä kokoontumisympäristöstä. Lippukunnan kolona tämä 140-vuotias hirsirakennus on ollut vuodesta 1988.
  • Seurakunnan rahoittama ja partiolaisten itse toteuttama remontti sisälsi seinä- ja lattiapintojen maalauksen ja kalusteiden kunnostuksen sekä pintakäsittelyn. Lisäksi varastotiloja paranneltiin, ja yläkertaan saatiin uusi tila iltahartauksien viettoon. Remonttia tehtiin kahtena tai jopa useampana päivänä joka viikko kevään 2008 ajan.